zaterdag 17 oktober 2009

1st blog

Ola,

Ik zit inmiddels alweer een tijdje in Maleisie, en heb nu een half weekje internet dus vonden enkele mensen het tijd worden dat ik m'n belofte eens ging inlossen. Bij deze!

Woensdagavond 30 sept om een uurtje of 9 het vliegtuig in geklommen. Ik had de nacht ervoor m'n bed niet te lang gezien, zodat ik het grootste gedeelte van de reis al slapend kon volbrengen. Helaas kwam er niets van terecht omdat het bij de nooduitgang waar ik zat superkoud was. Ik zat daar te bibberen met m'n wintersportjas onder m'n KLM dekentje te kijken naar de mensen die in hun t-shirtje joga oefeningen en een plasje kwamen plegen :S

Kwam dus om 20.30 plaatselijke tijd compleet gebroken het vliegtuig uit na een overstap op een domesticflight in Kuala lumpur.


Ik heb de eerste 2 weken van m'n verblijf hier eigenlijk nog te weinig van het eiland gezien *shame* . Dat komt voornamelijk omdat de eerste week alles waar ik maar naar keek kapot ging waaronder m'n net nieuwe stofzuiger!$#$#@!,
Lui die telefoon+internet zouden komen installeren pwnde me compleet dwz. een weekje laten komen dan is afgesproken en obv niets laten weten :S. Al die tijd een beetje in de buurt gebleven in case they might feel like coming over.

Daarentegen is m'n appartement dan wel weer heel relaxt, lekker ruim t begint wel alweer een aardige mess te worden lol. Heb ook al wat Britten ontmoet in het complex. Het ding is alleen dat de meeste 60+ zijn, majw hoe cares about age. Anyway ze kunnen wel een praatje en een pak slaag met tafeltennis krijgen als ze willen :P .

Oprijlaan obv.

Complex gezien vanaf Henks huis




Livingroom

Uitzicht vanaf m'n balkonnetje


Volgende week gah ik als het meezit lekker een potje basketballen dat komt zo omdat ik van de week op weg naar het restaurant een paar jongens zag spelen op een veldje langs de kant van de weg die ik natuurlijk graag zou joinen, maargoed dat ging niet omdat we onderweg waren. Eenmaal aangekomen was de vaste ober wat later dan gebruikelijk, reden:........hij was een potje aan het basketballen. Telefoonnumers waren snel uitgewisseld dus ik gah volgende week dus is ff buurten :D .
Verder staat er voor nu nog een tripje richting Kenting casino op het progromma met Raymond dat is een vriend van Henk, echt een gouwe vent, typische londenaar nog net geen bolhoed maar wel met dedelfde droge sarcastische humor. Heeft z'n hele leven niet anders gedaan dan gegokt en bedrijven gehad enzo hij heeft best wel wat monnies volgens mij. so should be fun.

Tot slot wil ik nog even zeggen dat ik een hele zooi foto's mis (will probz post some later) en ik heb ook lang niet alles verteld wat ik zou kunnen vertellen, maar dan wordt het gewoon te lang. Zo moest mezelf al eens redden van een roedel honden, ben ik naar een drivingschool geweest, heb ik mega shoppingmalls gezien, en genoten van ansichtkaarachtige uitzichten. Niet normaal hoeveel indrukken je opdoet in zo'n korte tijd maar daarover later mss meer. Van de week wel iets heel vreemds, in plaats van de gebruikelijke wekker werd ik wakker van een trosje apen die zaten te keten in de achtertuin!!! Pretty fancy imo :D






Zo dat was em, hope u enjoy since it took me long enuf to create lol.
Oh en Sabrina als het je allemaal somewhat bekekend voor komt......Klopt!!!
Take care,
HWW

3 opmerkingen:

  1. Nice blog sir!
    Looking forward to next update.
    Ziet er goed uit daar :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. i hope u are enjoying yourself in malaysia particularly in Penang :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke Post, komt allemaal heel relaxed over, leventje daar. :)

    BeantwoordenVerwijderen